KKC Tikka T3 Svart/oransje Høyre
KKC Tikka T3 Svart/oransje Høyre
KKC Tikka T3 Svart/oransje Høyre
KKC Tikka T3 Svart/oransje Høyre

KKC Riflestokk Tikka T3 Svart/oransje Høyre

KKC Tikka T3 Black and Orange Right

1906051112272
Ikke på lager
kr 7,495.00
Inklusive MVA

 

Rekylkappe og kinnstykke
Rekylkappen er justerbar i både høyden og lengden. Kinnstykket er justerbart i høyden.

 

EGENSKAPER
Du har aldri opplevd maken! Det brede kileformede forskjeftet gir mange fordeler. Du får et godt tak, uansett hvor på forskjeftet du velger å holde. Frikssjonstrukturen i grepet gjør at du får et stødig og behagelig anlegg i hånden og holder igjen munningsvippen lettere. Formen på forskjeftet gir deg også et godt grep i balansepunktet på rifla når du bærer den i en hånd. Riflestokken kan tilpasses deg og din kikkert.

 

GREP
Pistolgrepet er utformet slik at du har en naturlig og avslappet vinkel i håndleddet når du sitter på post eller bærer børsa under smygjakt og drev. Du er på ”hugget” uten å være ”trøtt i hånda”. Utformingen av pistolgrepet og friksjonsstruktur i overflaten, gjør at du raskt oppnår et riktig og godt grep. Raskt, riktig og behagelig grep, gir presise avtrekk.

 

MATERIALER
KKC er, fra og med 2010, laget av Stratabond. Stratabond fra Rutland Plywood Corporation, har i over 20 år vært kjent som kanskje verdens beste laminat for skjefter. Stratabond er laminat laget av høykvalitets gjennomfarget bjørkefinèr. KKC leveres i fargene sort eller brun. Laminatets egenskaper sammen med designet, gjør KKC til et svært sterkt og stabilt skjefte.

BRUK
En KKC riflestokk veier ca. 1,1 kg, avhengig av hvilket system den er frest for. Med andre ord, et skjefte med overlegent grep og justeringsmuligheter, innenfor en vekt, som gir deg mange bruksmuligheter. KKC riflestokker brukes bla av fornøyde jegere, jaktfeltskyttere og langholdsskyttere.

 

NYTT SKJEFTE ELLER NY BØRSE?
KKC kan kjøpes ferdig montert på noen nye børser. Du kan også montere KKC på dine gamle børser og de blir som nye!  KKC er ferdig frest for en rekke nye og gamle systemer.

 

MONTERING
”100% Drop in” - Det er høy presisjon i utfresingen for systemet, men vi anbefaler likevel at en kvalifisert person bedder og monterer børsa. Originale GT™ reimbølefester, nødvendige braketter og skruer er montert eller inkludert.

 

No reviews

10 andre produkter i samme kategori:

Vi benytter cookies for å gi deg en bedre opplevelse av siden vår. Ved å trykke aksepter godkjenner du bruk av cookies. Les mer om hvilken informasjon vi lagrer i vår Personvernerklæring