Clausen Predatorcall 1

Clausen Predatorcall 1

Clausen Predatorcall 1

Clausen Predatorcall 1 er en veldig allsidig og effektiv lokkefugl for rødrev, prærieulv, sjakal, kråke og andre rovdyr.

IJ-103171
På lager
kr 299.00
Inklusive MVA

 

Clausen Predatorcall 1 revelokk med forsterker.

Clausen Predatorcall 1 er den ultimate lokkefløyta for rev, kråke og andre rovdyr. Fløyta er utviklet og produsert av Kristoffer Clausen.

Lokkefløyten leveres med en forlenger som gir et høyere volum og en annen klang i lyden, som gir stor mulighet for variasjon. Erfaring tilsier at variasjon er en viktig faktor for å lykkes med lokking. Derfor har Clausen utviklet en fløyte med store variasjonsmuligheter og som er lettblåst og svært enkel i bruk.

Fargen er signalgul, slik at om man skulle være uheldig å miste fløyta på bakken, i lyngen eller gresset synes den godt og vil være lettere å finne igjen.

Med Clausen Predatorcall 1 har Kristoffer selv lokket inn og skutt rev, kråker, ravn, skjære og nøtteskriker. Videre har han lokket inn coyoter i Canada, sjakaler og hyener i Afrika.

4 Produkter
No reviews

Du liker kanskje også

10 andre produkter i samme kategori:

Vi benytter cookies for å gi deg en bedre opplevelse av siden vår. Ved å trykke aksepter godkjenner du bruk av cookies. Les mer om hvilken informasjon vi lagrer i vår Personvernerklæring