Garmin Alpha® 10
Garmin Alpha® 10
Garmin Alpha® 10
Garmin Alpha® 10
Garmin Alpha® 10
Garmin Alpha® 10
Garmin Alpha® 10
Garmin Alpha® 10
Garmin Alpha® 10
Garmin Alpha® 10

Garmin Alpha® 10

Garmin Alpha® 10

010-02290-51
På lager
kr 4,499.00
Inklusive MVA

 

Hvis du vil ha mer fleksibilitet under jakten, kan den kompakte håndholdte enheten Alpha® 10 brukes alene eller koblet til en kompatibel smarttelefon eller andre Garmin-hundesporingsenheter.

FØLG MED PÅ HUNDENE

Alpha® 10 fungerer sammen med T5 - halsbånd for sporing av opptil 20 hunder2, opptil 10 kilometer unna med en oppdateringsfrekvens på 2,50 sekunder.

STØTTE FOR MULTI-GNSS

Få tilgang til flere globale nettverkssatellittsystemer (GPS og Galileo) for å spore i mer utfordrende omgivelser enn med kun GPS.

BATTERITID

Med opptil en hel ukes batteritid (40 timers bruk) kan du holde den fulladet og klar til bruk, selv på flerdagsturer.

TONE OG VIBRASJON

Send ulike lyd- og vibrasjonskommandoer for å justere individuelle hunder raskt (når enheten er parkoblet med utvalgte hundeenheter).

GARMIN EXPLORE™-APP

Parkoble med Garmin Explore appen på en kompatibel smarttelefon for å se hundesporingsinformasjon i sanntid, lagre samlinger av hundespor og spille av spor for å se nøyaktig hva som skjedde under jakten.

FØLG MED UNDER JAKTEN

Spor andre jegere ved å parkoble Alpha® 10 med andre kompatible håndholdte Alpha-enheter.

NÅR DU ER PÅ FARTEN

Se posisjonen til hundene fra bilen med Montana, Garmin DriveTrack™ 71 navigasjonsenheten – eller på håndleddet ditt med Instinct®, tactix® eller fēnix® GPS-klokke.

2 Produkter
No reviews

10 andre produkter i samme kategori:

Vi benytter cookies for å gi deg en bedre opplevelse av siden vår. Ved å trykke aksepter godkjenner du bruk av cookies. Les mer om hvilken informasjon vi lagrer i vår Personvernerklæring