Tracker Supra Easy
Tracker Supra Easy
Tracker Supra Easy
Tracker Supra Easy
Tracker Supra Easy
Tracker Supra Easy

Tracker Supra Easy

Tracker Supra Easy

180726178116
Siste varer på lager
kr 5,995.00
Inklusive MVA

 

Tracker gir deg mulighet til å peile din hund uansett avstand, såfremt Tracker-enheten har kontakt med basestasjon (opererer på alle tre utbygde nettverk), og du har signal på din mobil. Tracker Supra har en ny GSM-enhet og forbedret antenne. Dette gir betydelig bedre evne til å motta signal enn f.eks en vanlig mobiltelefon. Du kan også legge inn dine jaktkamerater på Tracker-app, og et ubegrenset antall andre hundeenheter.

Sporing av hund skjer som standard med 1min oppdateringsfrekvens. Med live-sporing kan intervall settes ned til 3 sek. Los indikeres på kartet med tykk strek. Du vil også finne informasjon om loslengde, losfrekvens og losintensitet.

Dersom Tracker-enheter (mobil med aktiv Tracker-app eller hunder med Tracker enhet) kommer i nærheten vil disse vises på din Tracker app. Her får du altså kontroll på andre hunder og jegere i nærheten – et viktig sikkerhetsaspekt.

Tracker Supra leveres med SIM-kort.

NB: I tillegg til halsbånd med SIM-kort og abonnement, kreves et abonnement på Tracker App for å spore hunden. Det finner du her

1 Artikkel
No reviews

Du liker kanskje også

10 andre produkter i samme kategori:

Vi benytter cookies for å gi deg en bedre opplevelse av siden vår. Ved å trykke aksepter godkjenner du bruk av cookies. Les mer om hvilken informasjon vi lagrer i vår Personvernerklæring