Baggen Race belte X2
Baggen Race belte X2
Baggen Race belte X2
Baggen Race belte X2
Baggen Race belte X2
Baggen Race belte X2
Baggen Race belte X2
Baggen Race belte X2
Baggen Race belte X2
Baggen Race belte X2

Baggen Race belte X2

BAGGEN® beltene er laget for allsidig aktivitet med hund. Fest kobbelet i beltet som allerede inneholder strikk og ha hendene frie når du trener. Beltene egner seg godt til skigåing, jogging, jakt eller turer i skog og mark, og race er spesielt utviklet for høy aktivitet!

2103181628713
Ikke på lager
kr 990.00
Inklusive MVA

 

Et nyutviklet belte for aktiv snørekjøring og jogging, eller for de som sliter litt med ryggvondter.

Beltet har samme konstruksjon med gjennomgående strikk- avfjæring som våre øvrige modeller, men beltet har et høyere ryggstykke og forbedret polstring.  Det gir bedre avlastning for trekk fra hunden og bedre støtte til ryggen.

På hver side er det en ring til feste av utstyr eller koble drag fra en pulk.

BAGGEN RACE leveres med monterte lårremmer for å holde belte nede på hoftekammen, disse kan tas av.

Utenpå beltet går et band med innvevd refleks, her kan man feste tilbehør som f.eks hofteveske

Det spesielle med Baggen hundebelter, er at strikken sitter innebygd i beltet. Strikken demper eventuelle rykk, noe som skåner både hund og fører. Strikken er utskiftbar, og byttes når det begynner å bli slitt, eller dersom du ønsker strikk med hardere/mykere demping. 

BAGGEN® Softbelt Race er ca 9 cm på det smaleste (foruten selve båndet med spennet foran på magen som er 5 cm), og 15 cm på det bredeste midt bak. Beltet er justerbart fra 70-145 cm.

Ved hjelp av hurtigfestet som følger med, kan du bruke hvilket hundebånd du vil. Uansett om du benytter deg av vanlig turbånd, flexibånd eller sporline, er det bare å spenne det fast i hurtigfestet. Hurtigfestet fungerer også som en panikkutløser.

Hva betyr X1 og X2?

X1 og X2 viser til hvordan dempingen i strikken til beltet er. Strikkene kan enkelt skiftes ut, og kan kjøpes separat!

X1 - myk demping for små til mellomstore hunder, opp til ca 18-20 kg. Anbefales også til store hunder dersom du selv er liten og ikke har så mye vekt/styrke til å holde imot. 

X2 - hard demping for deg med tyngre, flere, eller veldig sterk hund. Gir bedre kontroll og mer nærkontakt med hunder som drar mye, men det er en fordel om man selv har litt styrke.

Husk at dette ikke er et midjebelte, men et hoftebelte! Det skal altså sitte på hoftene! Har du beltet festet rundt midjen, vil det gå hardt utover korsryggen din :)

No reviews

10 andre produkter i samme kategori:

Vi benytter cookies for å gi deg en bedre opplevelse av siden vår. Ved å trykke aksepter godkjenner du bruk av cookies. Les mer om hvilken informasjon vi lagrer i vår Personvernerklæring